“43. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında, 26 Mart 2007, Pazartesi günü, 10.00-11.30 saatleri arasında, ilköğretim binamızdaki konferans salonunda, Muzaffer İZGÜ ile Söyleşi ve İmza Günü”, yapılmıştır.
Daha önceki yıllarda da ünlü yazarların katılımıyla gerçekleştirdiğimiz imza ve söyleşi günleri ile öğrencilerimiz yazarların ve kitapların dünyasına kısa bir yolculuk yapma fırsatı bulmuştur.
Her yıl gelenek haline getirdiğimiz imza ve söyleşi gününe, Türk Çocuk Edebiyatı’nın güldürü ve öykü ustası Muzaffer İZGÜ katılarak öğrencilerimiz ile keyifli bir sohbet yapmıştır. Öğrencilerimizin birbirinden güzel sorularına, mizahi bir yaklaşımla cevap veren Muzaffer İZGÜ, programdan sonra kitaplarını, öğrencilerimiz için imzalamıştır.
Ayrıca, “43. Kütüphaneler Haftası” kapsamında ilçe genelinde, liseler arası
“Kitap Kapağı Tasarımı” yarışması ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları arasında yapılan “Kitap Okuma Alışkanlığı’na Bakış Açısı” konulu karikatür yarışmasında , dereceye giren öğrencilerin, ödüllerini Muzaffer İZGÜ vermiştir.

İlçe genelinde düzenlenen Liseler Arası “Kitap Kapağı Tasarımı” yarışmasında dereceye giren öğrenciler:
1.SELİN YILDIRIM (ANADOLU MESLEK VE MESLEK LİSESİ )
2.BÜŞRA YILMAZ ( ANADOLU MESLEK VE MESLEK LİSESİ)
3.KEVSER AKTAŞ( ERDEMİR ANADOLU GÜZEL SANATLAR LİSESİ )

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları arasında düzenlenen “Kitap Okuma Alışkanlığı’na Bakış Açısı” konulu karikatür yarışmasında, dereceye giren öğrenciler:

İLKÖĞRETİM GENELİNDE;
1.CEREN ÜSTÜNEL
2.CEYHUN YAYLA
3. İZEL TAŞÇI

LİSE GENELİNDE;
1.EMİRHAN AKIN
2. BURAK ALBAYRAK
3.ÇAĞATAY KEREM DÖNMEZ

Hiç yorum yok: